Wilco – Wat ben je mooi

Zanger Wilco is geboren in Doetinchem en mag zich zelf echt een volkszanger in hart en nieren noemen. Hij zingt volks- en feestmuziek en hij is professioneel begonnen met zingen toen hij 18 jaar oud was.

Dus hij heeft zelf al vele jaren ervaring en kwam zo nu en dan ook bekende zangers en/of zangeressen tegen waaronder andere de Trotse Winnaar Ben Hendriks van het Talentenjachtprogramma ‘Een ster in 40 dagen’ van de Tros in 2004.
Wilco en Ben hebben elkaar een paar keer ontmoet waarbij ze optraden op dezelfde locaties. Wilco vond nummers van Ben echt allemaal geweldig om naar te luisteren en zelf ten gehore te brengen bij zijn eigen optredens.
Wilco is in het begin van dit jaar opnieuw “verliefd” geworden en wilde daarom dit nummer “Wat ben je mooi”, dat eerder al door Ben Hendriks uitgebracht werd in 2007, zelf uitbrengen als voorloper op zijn eerste cd-album.
Op zijn eigen album komen 16 cover tracks te staan van liedjes die Wilco al vele jaren brengt tijdens zijn optredens en zal gelanceerd worden begin juni van dit jaar.
Alle nummers en videoclips worden opgenomen bij Anro Productions V.O.F in Apeldoorn
Meer informatie over Wilco vind je op zijn website:  https://www.zangerwilco.nl/