Wesley de Bruin viert opening terrassen met zomerknaller ‘Blijf bij mij’

De Haagse volkszanger Wesley de Bruin heeft tijdens de Coronaperiode niet stilgezeten. Hij heeft in deze loodzware tijd reeds diverse singles uitgebracht waaronder ‘Kom Schatje’ en ‘Ik wil bij jou zijn’.

Precies één week voordat de terrassen na lange tijd eindelijk weer opengaan, komt Wesley met de zomerknaller ‘Blijf bij mij’. Een single in de lijn van zijn vorige hit ‘Kom Schatje’ waarvan de productie opnieuw in handen is van Peter van Kesteren van Leico Music

Met de onmiskenbare Wesley de Bruin sound van volks gecombineerd met dance hoopt hij weer veel airplay te realiseren. Voorlopig gaat hij deze zomer met deze vrolijke, opzwepende plaat weer het land door tijdens zijn ‘deurfeest’ optredens waar hij het in deze tijd van moet hebben.

De RTV-promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Jaap van Didden van JvDRecording produceerde de Clipproductie.

Wesley de Bruin is geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit, maar zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling na deelname aan het tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’. Wesley hoopt dat hij binnenkort weer diverse mooie optredens mag verzorgen, waarbij hij de kroegen, pleinen en feesttenten weer op z’n kop kan zetten.