Two of a Kind brengt single wereldwijd uit

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Marco Massar en Wilma Akkermans. Muziek en dan vooral de country muziek want dat is iets waar ze hun hart aan hebben verpand. Er gaat geen dag voorbij of in huize Massar wordt de gitaar gepakt en een of meerdere nummers gezongen.

Zoals bij velen het laatste jaar bijna alleen maar thuis en niet meer op het podium of tijdens de vele country feesten in het land. Want tot aan de uitbraak in het voorjaar van 2020 was het duo TWO OF A KIND , zoals ze artistiek door het leven gaan, daarop meer dan regelmatig daarop te bewonderen.   Niet alleen in hun ‘vertrouwde’ Brabant maar ook in de rest van Nederland en België. Dat succes heeft er toe bijgedragen dat ze de afgelopen maanden hebben nagedacht hoe ze hun fans kunnen bereiken en dan is de meest voor de hand liggende oplossing het uitbrengen van een cd single. Met als titel “A Mother’s Love” en vanaf vandaag is dat het nummer welke deze twee enthousiaste artiesten uit Rucphen aan de wereld willen laten horen. Dus niet alleen Nederland en België maar een wereldwijde release. En doordat Wilma zeer actief is op social media zal ze ons allemaal laten meegenieten van het succes van deze single en de plannen voor de toekomst.
Sluit je aan als vriend(in) via www.facebook.com/wilma.akkermans.92