SAM WILDER “Overtime” 

Säm Wilder is een singer/songwriter uit Den Bosch die sinds 2017 in LA woont en werkt als full-time muzikant. Säm heeft heel zijn leven gezongen. Het werd serieus toen een studiobaas in Los Angeles hem hoorde zingen. Sindsdien ligt zijn focus helemaal bij de muziek.

Zijn sound is een mix tussen r&b/soul en alternatieve pop. Zijn stem wordt door kenners beschreven als een mix tussen Adam Levine en Anderson Paak. Säm schrijft, zingt en produceert zijn eigen muziek. Zijn eerste EP “Homebound” is nu uit.

De single “Overtime” van de EP “Homebound” gaat over hard werken om je doelen te bereiken. Over ongeduldig maar vastberaden door zetten om uiteindelijk succesvol te worden.
Het nummer is geschreven en geproduceerd door Säm in samenwerking met Nate Miller (Säm’s bassist) en Brandon Deener, een protegé van de legendarische producer Timbaland.