“Roddels en Verhalen” heet de nieuwe single van Do & Alice

Sinds 2020 vormen Do & Alice een duo. Ze hebben de “corona”tijd benut om repertoire te zoeken en te gaan opnemen. Eind 2020 was het “Deze Kerst” terwijl op 1 januari de single “Als de macht van de dromen” verscheen. 

Beide nummers waren en zijn zeer succesvol ontvangen door de radiostations in Nederland en Vlaanderen. Airplay is er op vele zenders. Beide hebben ook solo succesvolle singles op hun naam staan die zeker ook worden gezongen tijdens hun  optredens. Op dit moment staan de eerste optredens al weer in de agenda. Met dien verstande als alles open gaat per 1 juli. En natuurlijk is de hoop aanwezig dat de optredens weer mogelijk zijn de komende zomer. Wat dan ook zeker de revue zal passeren is de nieuwe single “Roddels en Verhalen”. Een single die in de eerste week van de release al veel reacties heeft gegeven en de verwachting is dan ook dat het nummer welke geschreven is door Angela Radtke en waar Tim Hemme de muziek heeft gecomponeerd weer veel Airplay zal gaan krijgen. Do & Alice zijn blijvertjes want er zijn plannen voor meer. En alles over die plannen lees je als eerste als je vriend wordt van dit duo op facebook en dat kan via  www.facebook.com/DoEnAlice . Daarop lees je niet alleen over de plannen maar ook worden de successen die ze hebben met je gedeeld.