Rob Ronalds – Het Regent In Mijn Hart

Rob Ronalds staat bekend als feestzanger. Als zanger van Cooldown Café had hij een grote hit met “Hey Baby” en als solo-artiest werd hij vooral bekend door de knaller “Haar rooie lampie”.

Het afgelopen jaar was voor Rob Ronalds niet het leukste uit zijn leven.

Zoals elk jaar begon ook 2020 met optredens in de Après ski oorden in Oostenrijk.  Daar raakte Rob besmet met het Corona – virus en werd ernstig ziek. Niemand wist op dat moment nog dat het om Corona ging.

Geheel ten onrechte werd hij aan de schandpaal genageld door o.a. de Telegraaf en Veronica Inside. Alsof Rob bewust mensen in Oostenrijk zou hebben besmet. Ook kampte hij met de naweeën van een scheiding.

Gelukkig ligt deze tijd achter hem.

De nieuwe single van Rob past een beetje bij zijn persoonlijke omstandigheden. Het nieuwe lied is namelijk een ballad. Rob zingt dit nummer op een heel bijzondere en gevoelige manier. Hij laat horen dat hij veel meer in zijn mars heeft dan het zingen van feestelijke liedjes.

“Het regent in mijn hart” is geschreven door Arie Kuipers en is opgenomen door Dylan van der Feen in The Office studio in het Friese Schaard.