RENE KOOIJ ZINGT SPECIAAL LIED OVER ZIJN OUWE!!

René Kooij de zanger/entertainer en tevens DJ in hart en nieren uit Purmerend, komt binnen korte tijd alweer met een 4e single, deze keer een bijzonder nummer met als titel Ouwe

Dit is een nummer die ik al jaren in mijn bezit heb, en ik vond het tijd worden deze uit te brengen, ik weet zeker dat heel veel mensen die het horen dit op zichzelf kunnen betrekken.De passie voor muziek is mij door mijn vader bijgebracht en ik groeide op met de plaatjes van Willie Alberti, Johnny Jordaan, Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Samen met mijn vader trokken we met een Volkswagen bus en aanhanger van feest naar feest om al die enthousiaste mensen te vermaken, ik stond tijdens verjaardagen, feestjes en partijen al snel in de schijnwerpers en wist al vanaf jongs afaan als DJ iedereen in de juiste stemming te brengen potverdikkie…. wat was dat een mooie tijd’.

Nu kom ik dus met een single over mijn pa met de titel “Ouwe” wat een opvolger is op mijn vorige singles “De liefste ma” en “Hij weet het allemaal weer zo goeden mijn kerstsingle Met Kerst Hoef Je Niet Alleen Te Zijn“. Deze singles stonden allemaal in de Tv Oranje Top 1000, en ik hoop natuurlijk dat ook vele zenders dit nummerOuwezullen gaan draaien, aldus René.

Ook deze single word onder het label van CD Hamster Music uitgebracht.