Pieter Baas sluit zich aan bij C&P Music!

Gitarist en songwriter Pieter Baas verbreedt zijn horizon en kiest voor een carrière als zanger. Hiervoor is de 53jarige muzikant uit Hoorn een samenwerking aangegaan met platenmaatschappij C&P Music, zo wordt vandaag bekend.

Pieter Baas is al jarenlang actief in de muziekwereld als gitarist, daarnaast schreef hij al tientallen nummers voor diverse artiesten. Onlangs heeft hij besloten om zelf de microfoon in de hand te nemen en te gaan voor carrière als zanger. ‘Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt aan een aantal platen en ik ben blij dat C&P Music mij hierin gaat ondersteunen. Ik kijk erg uit naar een prettige samenwerking’, vertelt Baas over de deal. Op 19 april komt de debuutsingle van Pieter uit, getiteld ‘Het Oudste Geheim’. Deze single zal de aanloop vormen naar een compleet album dat medio mei zal verschijnen.