Nieuwe single van JACK VERMEULEN

Hier is dan de nieuwste single van Jack Vermeulen Waarom Nu?Samen met zijn vaste producer Ronald Moonen in studio Difference, heeft Jack Vermeulen er weer een prachtige productie van gemaakt.

Het gaat over een gebroken relatie Waarom Nu?ga je weg, een uptempo liedje dat door de eenvoud heerlijk is om mee te zingen!Jack Vermeulen is enorm blij omdat dit project mede is mogelijk gemaakt door de Vrije Markt Tiel, die het Nederlandstalige lieden zenders die Nederlandstalige artiesten promoten een warm hart toe dragen, wie kent ze niet van de vele landelijke reclames bij grote zenders.De clip is opgenomen door William ten Kate Crossmedia. Allen hopen dat het liedje opgepakt gaat worden en wensen iedereen veel luister plezier en gezondheid toe!Jack Vermeulen uit Deest is zeker geen onbekende in de artiestenwereld en krijgt er een voldoening van om mensen te plezieren, met zijn keyboard en accordeon. Hij heeft vele liedjes uitgebracht zoals: Van voren naar achter van links naar rechtswat nog steeds veel gedraaid wordt in stadions en tijdens grote evenementen. Zijn meest recente singles zijn If you happyen Mijn eigen stamcafé en zijn laatst uitgekomen single vorig jaar “Ik raak je niet aan” worden nog altijd goed gedraaid bij vele zenders. Daarom was hij ook heel blij dat hij VRIJE MARKT TIEL als sponsor mocht verwelkomen, en hem misschien nog net even dat extra zetje kunnen geven met deze prachtige single “Waarom nu”?