NIEUWE SINGLE MARCO KIMSEN “DE WERELD” STRAALT HOOP UIT !

We missen het allemaal.: optredens, de heerlijke sfeer die fans maken met oplichtende aanstekers en dan mee deinen op de muziek…In deze popsong De Werelden stijlvolle muziekvideo gaat Marco Kimsen zelf op zoek naar die brandende “kaarsjes” en vindt ze ook.

Hoop op betere tijden ! En die zijn nabij ! Tegelijkertijd is er de positieve flow bij het bezingen van de eigen liefdevolle “bubbel”. Of de Wereld nu in “brand” staat of niet, binnen de eigen “bubbel”, de Wereld in de Wereld, overheerst dat alles zaligmakende gevoel. Samen kunnen we “De Wereld” aan. Bij de opname werd beroep gedaan op Eric Melaerts, Herman Cambré en Vincent Pierins, dit zijn de muzikanten van de band Clouseau, mede door de inzet van deze mannen is het een super mooie productie geworden. Terwijl Dani Caen zeer knappe backings neerzet. En Marco…die geniet hooren zichtbaar zingend van de positiviteit die dit nummer uitstraalt. Hoop doet leven !