Nederland geschokt na plotseling overlijden zangeres Ellen Jannink.

Collega’s en fans uit het Nederlandse muziek circuit, reageren vandaag erg geschokt op het plotselinge overlijden van zangeres Ellen Jannink. De 51-jarige sympathieke en goedlachse Ellen is afgelopen dinsdag overleden.

De zangeres uit Den Nul laat een man en drie dochters na. De Sterrenparade wenst hen en verdere familie en naasten erg veel sterkte toe, met dit vreselijke verlies.

 

Bio Ellen;
Zangeres Ellen Jannink is naast het zingen in de poprock coverband “Averell D” de laatste jaren ook veel solo bezig.  Het repertoire bestaat uit lekkere herkenbare Top100-nummers, zowel Nederlandstalige popsongs, als Engelstalige pop-, rock-, rock ’n roll-nummers en ballads. Een breed, afwisselend en veelzijdig repertoire voor vele gelegenheden, feesten of evenementen van feest(tent), kroeg of restaurant tot aan theater en tevens akoestische sessies te boeken met gitarist/pianist.
Naast het zingen zet Ellen zich als ambassadrice ook in voor de ANBI Stichting De Knuffelkonijntjes, die (dementerende) ouderen in verpleeghuizen opzoekt, maar ook bezoekjes brengt aan Hospices en terminale, chronisch zieke kinderen in ziekenhuizen en meewerkt aan de Opkikker- en Hoogvliegerdagen.