MET WIE GAAT ZANGER DANNY DIËGODE STRIJD AAN?

Danny Diëgo uit het Zeeuwse Goes gaat de strijd aan met……..Ja hoe toevallig kan het zijn, kom je op het idee om het nummer “Ik ga leven” nieuw leven in te blazen, komt zanger John de Bever met hetzelfde plan.

Dat vraagt om een uitdaging, en Danny Diëgo is heel benieuwd welke versie het meest door de fans gewaardeerd zal gaan worden.Hij hoopt natuurlijk dat de kwaliteit van het nummer niet beoordeeld wordt door de status van de artiest,hoewel hij daar wel bang voor is.Toch heeft deze versie van “Ik ga leveneen eigen pittige zo merse klank,in combinatie met de mooie stem van Danny Diëgo swingt twintig jaar later dit nummerweer opnieuw. Vijf jaar lang heeft Danny Diëgo, één van de meest gefotografeerde modellen in Nederland en België, met zijn vaste team Niels Lingbeek en Showfact vol passie zijn eigen producties uitgebracht. Eén van zijn laatste nummers ‘Lang Leve De Liefde’ geeft hem zoveel liefde dat hij met zijn nieuwe release steevast het feestgevoel bij ieder van ons naar boven wil halen. Direct een goed gevoel van herkenbaarheid en feelgood op hoog niveau. Voor een nacht vol van romantiek en Spaanse klanken van muziek haalde Danny Diëgo de mosterd bij een mega swingend nummer uit 2000. Rob Van Daal en vele andere scoorden er een bom van een hit mee. Het origineel werd geschreven door Rinus Ponsen.Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten.