Marlous – Dromen Komen Uit

De droom die leek niet uit te komen, maar in 2018 was het dan eindelijk zo ver! Niet één maar gewoon twee kloppende hartjes in de buik van Marlous! Over deze gebeurtenis heeft zij destijds samen met Frank van Etten een liedje geschreven die vervolgens in de studio van Kees Tel werd opgenomen.

In eerste instantie was het de bedoeling om deze prachtige persoonlijke ballad als track te plaatsen op een nog te verschijnen album, maar samen met haar man Arnold heeft ze de knoop doorgehakt en verschijnt dit lied als single op woensdag 7 april 2021. De aanleiding om deze single te lanceren heeft ook te maken met de vele reacties die ze nu nog steeds krijgt van voornamelijk moeders die het liedje hadden gehoord in één van haar vlogs.

Inmiddels zijn m’n twee zoontjes Darren en Brice al ruim twee jaar. Omdat ik nog steeds vragen kreeg waar ze dat betreffende liedje konden beluisteren, leek het ons nu, in deze coronatijd’ een mooi gebaar om het nummer uit te brengen’, onthult Marlous.

De beelden van de clip zijn door Thijs Aldenzee geschoten in de bioscoop van Cultuurhuis ‘De Klinker’ te Winschoten. Marlous, Arnold, Darren en Brice kijken naar foto’s die op het grote scherm worden getoond. Je ziet de jongens opgroeien….van baby tot nu……