Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes

Kleine jongen: een Documentaireserie over het levensverhaal van de beroemdste artiest van Nederland: André Hazes, die dit jaar zeventig zou zijn geworden. Met niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van familie Hazes en reportages wordt er dieper ingegaan op André’s leven.

Documentaireserie over het levensverhaal van de beroemdste artiest van Nederland: André Hazes, die dit jaar 70 zou zijn geworden. Met niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André’s talent, leven en kwetsbare ziel. Aan het woord komen o.a. zijn vrouw Rachel, familieleden en goede vrienden en collega-artiesten als André van Duin, Gerard Joling, Willeke Alberti en Simone Kleinsma, die uitgebreid hun persoonlijke ervaringen delen over de artiest en de mens Hazes.

Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes

DOCUMENTAIRESERIE
NPO 3 VANAVOND 20:25 – 21:15