Jos Bosma komt met prachtige single “Jij laat mij leven”

Jos Bosma uit Leiden komt met een nieuwe singleJij laat mij levenwat over het leven van hemen zijn nieuwe partner gaat. Wie kan zoiets beter schrijven en produceren als Frank van Etten.

Ze laat letterlijk de zon weer schijnen voor mij nadat ik vele donkere dagen heb meegemaakt na mijn scheiding, maar sinds ik haar ben tegen gekomen lacht het geluk mij weer toe. En dat heeft Frank van Etten omgezet in een lied voor mij en zo is dit lied geboren.

Jos Bosma uit Leiden timmert flink aan de weg want na, Want ZijBekijk t Maar“Ik Ben Je Prooi” VoorbijJij bent allesen Fantastich“, komt deze Leidsche zanger alweer met zijn 7e officiële single, met de titel “Jij laat mij leven“. Dit nummer wat ook op zijn album komt te staan wilde hij pas uitbrengen na de Coronatijd, maar omdat dit zo lang duurt en hij zich toch wil laten horen heeft Jos Bosma besloten om Jij laat mij levenuit te brengen.

Jos Bosma, de zanger zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. Vanaf2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt na aandringen van een goede vriend, dus ben ik enorm trots waar ik nu sta, bijna 4jaar later breng ik mijn7e eigen single en staat er een album in de wacht om uitgebracht te worden. Met Jij laat mij levenstart Jos Bosma na alle stille maanden i.v.m.het Corona Virus het voorjaar van 2021 en werkt hij hard toe naar een prachtige zomer met liefde van zijn nieuwe partner en mooie liedjes. Als dan de optredens ook weer mogen kan zijn jaar helemaal niet meer stuk, aldus een trotse en gelukkige Jos Bosma.