“Ik zal er zijn” nieuwe single van Mo’reen

De warme Soul zangeres Mo’reen is geboren als Maureen Alberg in Suriname (Zuid-Amerika). Mo’reen groeide op in Amsterdam en begon op jonge leeftijd haar “muzikale reis”.

Als danseres aan de Amsterdamse ballet academie maakte zij kennis met het podium en leerde om zang met dans te combineren. Vanaf die tijd deelde zij het podium met diverse artiesten zoals: Danny de Munck, André van Duin, Ryan Paris, Piet Veerman, Boney M, en vele anderen. Tijdens haar tienerjaren kwam de passie voor zingen steeds meer op de voorgrond te staan. Zij verhuisde in 1993 naar België en kwam terecht bij het muzikaal brein van Bart Peters en “The Radios”. Samen tourden zij in binnen en buitenland, van België, Nederland tot Orlando USA, en Dakar Senegal….. Na deze overweldigende periode, werkte Mo’reen samen met de spraakmakende producers van o.a. Bonzai Records en Sterman & Cook, bekend van “Two Unlimited” aan de nieuwe Dance formatie “Power Process” (later C-12). Met het nummer “I’m gonna be your Fantasy” haalden zij de Belgische ‘Top 50’. Niet alleen in het Engels heeft ze grote successen ook in het Nederlands weet ze menigeen met haar stem te raken
Na het succes met haar eerste single “Vrij” brengt Mo’reen nu haar tweede Nederlandstalige single uit getiteld “Ik zal er zijn” “Ik zal er zijn” is een lied met een boodschap, een boodschap vol warmte die velen in deze donkere tijden een steun zal bieden. Geschreven uit eigen ervaringen en zo gevoelig opgenomen dat je bijna niet anders kan dan meegaan in dit verhaal. “Ik zal er zijn” is te beluisteren en te downloaden via de bekende download portals. We  kunnen we ook de videoclip van de nieuwe single bewonderen. Net als de single, een mooie warme clip die de woorden “Ik zal er zijn” des te meer kracht bij brengen.