‘Ik geloof in mij’ ster Wally Mckey met Nederlandstalige versie van ‘Call on Me’

Wally Mckey is één van de sterren in de SBS6/Talpa-serie ‘Ik geloof in mij’.  Door zijn deelname aan het programma wordt zijn naam stilletjes aan weer een begrip in het muziekwereldje.

In de veelbesproken serie was Wally reeds veelvuldig te zien tijdens de clip-opnames van zijn countrysingle ‘Call on Me’. Samen met Clipmaker Ron Schmid en zijn onnavolgbare camera-assistent Said Bounadir werd er een spectaculaire videoclip gerealiseerd.

Op veler verzoek is er in samenwerking met producer Kees Tel nu ook een Nederlandstalige-versie opgenomen. De single ‘Kom bij mij, voel je vrij’ inclusief een compleet aangepaste videoclip gaat over vriendschap en proberen te vertrouwen in de ander, maar ook in je mogelijkheden. Door dingen anders te gaan bekijken en los te laten, kom je vaak tot oplossingen’, aldus een enthousiaste Wally. Ook in deze clip zijn Miss Playboy, en Miss Holland 2020 te bewonderen. Wally hoopt met deze versie een nog groter publiek te bereiken.

Wally is een ras entertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. ‘Het is geen feest als Wally niet is geweest’, is zijn gevleugelde uitspraak.

De RTV-promotie van ‘Kom bij mij, voel je vrij’ wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk!

Website:      www.wallymckey.nl