GANSIE & KADISSIE HEBBEN VOLGENS BEAU OP RTL 4 EEN HIT MET ‘WIJ WILLEN FEESTEN

Marco de Gans en Kadisja Frederiks ofwel Gansie & Kadissie zijn de Corona helemaal zat en willen weer feesten, net als de rest van Nederlanden brachten dit nummer “Wij willen feestenuit wat zelfs in de uitzending van Beau van Erven Dorens op RTL 4 te horen en te zien was.

Marco liep al tijden met het idee om het nummer Can’t take my eyes off youvan Frankie Valli te coveren en die in een zomers jasje te steken. Hij hoefde niet lang na te denken over met wie hij dit zou willen opnemen, want er kwam maar 1 naam op bij hem en dat was hartsvriendin Kadisja Frederiks die hij al haar hele leven lang kent. Kadisja en Marco zijn beiden niet vies van een geintje en hebben altijd de grootste lol om alles,dus het idee om het in het Hollands te doen met een grappig tintje was snel geboren. Marco heeft samen met een oude kameraad van vroeger, Dennis van der Velde,in 1 avond de tekst op het nummer geschreven. De muziek komt uit de studio van Roy Otters. Roy heeft samen met Joey Martina, een geweldig muzikant in de Reggae en Latin wereld, de live ingespeelde blazers en koren verzorgd. Een unieke samenwerking tussen deze 2 vakmannen. En het resultaat mag er zijn.Marco de Gans, nu al ruim 35 jaar hoofdzakelijk actief in de carnavalswereld en die we kennen van o.a. het nummer Balle in me buiken Oh Heideroosje die hij destijds beide in een nieuw jasje stak. Kadisja pakt met regelmaat tijdens feestjes de microfoon en zingt de sterren van de hemel. Daar is het gelukkig niet bij gebleven. Zo heeft zij mee gedaan aan het programma Op zoek naar Evita. Zij heeft daar de kwart finale gehaald. Ook was zij deelneemster in de verkiezing K2 zoekt K3. En enige jaren geleden vervulde zij een rol in de volksopera van de Utrechtse wijk Ondiep, waar zij geboren en getogen is.