“Feestduo De 2 V’s gaan dansen op de tafel”

De 2 vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot hebben in 2020 hun muzikale handen ineen geslagen en lanceerdeals Feestduo De 2Vshun debuutsingle ‘Het is weer Carnaval.

Helaas gooide ook voor dit duo,Corona roet in het eten. Maar ondanks dat stonden zij wel bij TV Oranje op een mooie 5eplaatsin de top 1000 met dat nummer.Reden genoeg om dit jaar weer de draad op te pakken en een 2efeestnummer uit te brengen. Met de titel “Dansen op de tafel” gaan zij straks zodra het weer mag de boel op de kop zetten en zodra deze 2 vrienden dan een feestzaal betreden, zal het publiek, zelfs voordat er één noot is gezongen, in een vrolijke stemming komen.Hun repertoire bestaat voornamelijk uit feestmuziek, maar ze zijn er niet vies van om op de juiste momenten Engelstalige hits te laten horen.Hun geluid zal nooit te hard of te zacht zijn, want ook hier wordt veel zorg aan besteed.Zowel Peter Vermeeren als Willem Boot hebben een solo verleden. De opgedane ervaringen hebben ze nu samengebundeld, wat hun optreden tot een ware happening maakt.Alles wat uitnodigt voor een feest bezitten deze heren van nature; humor, zangkwaliteit, onbevangenheid, charisma en een geweldige inzet.Ze zetten met gemak kleine en grote feestzalen op hun kop en zijn pas tevreden als hun publiek met een brede lach op het gezicht weer naar huis toe gaat.