Dik & Gezellig …. Boeruh!

Dik & Gezellig is een Feestact en 5-mans formatie  (4 zangers en een DJ). Een nieuw ontwikkeld concept waarbij het spektakel begint bij binnenkomst en het feestje na de 1etonen losbarst!

Rood-Hit-Blauw:
De boys van Dik & Gezellig hebben al jaren ervaring opgedaan als Dj’s en hebben geleerd hoe je een feestje bouwt. We hebben i.c.m. met Lukassen Producties (Boekingskantoor) en Dik & Gezellig de planning en route voor 2021 uitgewerkt. Ik beloof een ieder die dit gaat zien of boeken feestgarantie……Als ik kippevel krijg en niet meer stil kan zitten dan is er iets gaande!! Voor ons label is Dik & Gezellig een waardevolle aanvulling en uitbreiding en verwachten we heel succesvol te kunnen zijn, zeker zodra de corona regels het weer toelaten.
De nieuwe single is getiteld: Boeruh! En zal op 5 Mei a.s. uitkomen.
Een speciale datum voor een speciale single !!
Onthoud het maar…Dik & Gezelligfeesten met elkaar!!