Dennis Kroon – Weet Je Niet

Als kleine jongen groeide Dennis Kroon op in een zeer muzikale familie waar allerlei instrumenten werden bespeeld en net als vader zong hij er al vroeg lustig op los.

Op 17 jarige leeftijd sprak de krijgsmacht hem enorm aan en als militair bij de landmacht begon hij aan een indrukwekkende carrière: op uitzending naar Bosnië, Afghanistan en Irak. Ervaringen, soms mooi maar vaak ook minder mooi.

Een aangename beleving was wel een andere uitzending, dit keer als zanger op tv in The Voice Of Holland waar hij succesvol vier stoelen wist te laten draaien. Gaandeweg weet Dennis Kroon steeds beter zijn weg te vinden in de muziek, regelmatig is hij te vinden in de studio voor schrijfsessies en opnames.

Na een korte onderbreking  keerde hij weer terug op het ‘oude nest’ de Luchtmobiele Brigade die snel wereldwijd inzetbaar is. Maar de liefde voor mooie muziek blijft en toen Veronica Inside op de radio kwam met het item ‘Liedje Zoekt Artiest’ was Dennis een van de kandidaten om het nummer te zingen en “Opper Wachtmeester van de Luchtmobiele Brigade Dennis Kroon” werd zelfs gekozen als winnaar.

Het resulteerde in een prachtige single ‘Weet Je Niet’, geschreven door Ferry van Leeuwen en Giovanni Caminita en wordt uitgebracht op het gerenommeerde label Red Bullet.