De single van de zangers van het TV programma “Ik Geloof In mij” “Zing, Feest en Dans Elke Dag”

Het meest besproken TV programma van het afgelopen jaar was “Ik Geloof in Mij”. In dit SBS programma waarin een aantal volkszangers werden gevolgd leerde Nederland o.a. René le Blanc, Rutger van Barneveld en Wally McKey kennen.

Via studio-opnames en andere onderwerpen werkten ze gezamenlijk naar concert in de Ziggo Dome toe.

Het tweede seizoen loopt nu op z’n einde en om dit gezamenlijk te kunnen afsluiten ging Maurice Huismans (DJ, producer en o.a. één van de mensen achter het succesnummer ‘Snollebollekes’) met deze zangers de studio in van Emile Hartkamp om een feestelijk nummer met alle zangers (behalve René) uit deze serie op te nemen. De clip werd opgenomen door cameraman Ron en Saïd (‘cameraman assistent’) die door deze tv reeks ook landelijke bekendheid verwierven.

Het liedje ‘Zing, feest en dans de hele dag’ is een gezellig en positief nummer en gaat over de ervaringen die deze artiesten (maar ook vele andere mensen) in hun leven hebben meegemaakt. Het zal vandaag worden uitgebracht (op 26 april ), de dag van de laatste uitzending van “Ik Geloof in Mij” op het label Goud Music wat valt onder de vlag van MAIN Music (de nieuwe samenwerking van Toekomst Music en Cornelis Music).

Zangers zijn: Dario, Rutger v Barneveld, Gio Zwikker, Johan Kettenburg, Dave v Well, Wally Mc Key, Martin v Doorn.

Opgenomen bij Emile Hartkamp, tekst en muziek Emile Hartkamp en DJ Maurice.

 

 RTV Promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl