De nieuwe single van: URCY MIRANDA heet  ” Virtuele Knuffel ” 

 Urcy Miranda is een veelzijdige dame met een passie voor muziek en zingen. Afgestudeerd meester in de rechten, opgeleid tot advocaat met ruime ervaring als bedrijfsjurist en nu docent rechten en coördinator studentbegeleiding aan een hoge school.

In al deze functies is zingen een rode draad gebleven in haar leven: van het zingen op een benefietavond tot het organiseren van het eigen concert ‘When Women Worship’. En nu het uitbrengen van haar single ‘Virtuele knuffel’ om studenten en collega’s een hart onder de riem te steken.

Dit zegt Urcy Miranda zelf over haar nieuwe single:
” Ik heb het lied ‘Virtuele knuffel’ geschreven om de studenten van Windesheim een hart onder de riem te steken. Deze coronatijd is een lastige tijd. Het is een tijd gekenmerkt door sociale afstand en dat is voor mijn studenten (en zovele anderen inclusief mijzelf) erg lastig. Maar we kunnen er voor elkaar zijn en elkaar virtuele knuffels geven en daarmee de dag van een ander positief kleuren! Dat is waar het lied ‘Virtuele knuffel’ over gaat. Ik hoop dat je vrolijk wordt als je ernaar luistert en iemand die je liefhebt laat weten dat je aan hen denkt. Als dat gebeurt is mijn missie geslaagd! ”