DAVE GROENENDIJK VRAAGT ZICH AF “WANNEER ZIT ZE VOL”

De in Barneveld wonende Dave Groenendijk is een allround zanger en werd geboren in Amsterdam maar groeide op in omgeving het Gooi. Met zijn ruime ervaring met optredens op podia en in cafés, zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden.

Dave Groenendijk is een zanger die er een feestje van kan maken. Klein van stuk maar groot in stem. Al een tijdje liep een producer van Future Music met het idee om iets te gaan doen met Dave Groenendijk. Hierop zijn er gesprekken geweest met als resultaat dat Dave met zijn nieuwe nummer “Wanneer zit ze vol” uitkomt onder het label van Double You Music NL.

De productie is gemaakt in de studio van ANRO Productions in Apeldoorn, het arrangement en de tekst is bedacht door Roy Otters, Mike van der Laan en Wesley. Voor de clip tekende de The Clip Academy die er weer iets moois van hebben gemaakt. Dave Groenendijk is een hardwerkende zanger entertainer O.a.bekend van, “Dat is nu voorbij” “Een wereld van dromen” “Dit ritme” “Alleen voor jou” “Geen dag voorbij” en een nieuwe versie op de hit van Dirk Meeldijk “Ik hou van het leven” komt nu dusmet zijn nieuwe nummer “Wanneer zit ze vol”. Een lekker in het gehoor liggend nummer wat over een dame gaat die de meeste mannen onder de tafel drinkt, dus vandaar de titel “Wanneer zit ze vol”.