CHRISTIAAN HULSEBOS KOMT MET NIEUWE SINGLE EN SPECIAAL VOOR ZIJN FANS EEN BONUSTRACK.

De in Groningen geboren Christiaan Hulsebos timmert alweer een aantal jaren als solo artiest aan de wegenis een zanger met vele talenten,die net als menig artiest niet kan wachten om weer op dat podium te staan, en voor een volle zaal zijn nummers ten gehore te brengen.

Christiaan komt met een nieuwe single genaamd;Kon jij maar altijd bij me blijvendie hij samen met Kees Tel heeft geproduceerd.Met Kees werkt hij al lange tijd samen, ondanks dat Christiaan op Aruba woont.Dit nummer lag al een tijdje op de plank te wachten op het juiste moment om uit gebracht te worden. Nu acht Christiaan de tijd rijp om te gaan knallen met dit heerlijke uptempo nummer, hiermee is het typische Christiaan Hulsebos geluid weer terug.Voor zijn fans heeft hij als bonustrack het nummer “Laat je tranen vrij” erop gezet, een nummer wat nog nooit is uitgebracht door Christiaan, maar wat een zeer gewaardeerd nummer is en hij vaak wordt verzocht om het prachtige nummer te zingen tijdens zijn optredens. Zoals de titel al doet vermoeden vloeien de tranen dan ook rijkelijk bij het publiek.Hij komt met regelmaat terug in Nederland en als hij er dan toch is pakt hij graag de microfoonwant het bloed kruipt toch…….. Zolang Christiaan deze passie blijft voelen voor muziek blijft hij lekker doorgaan met prachtige nummers te maken.