AOSEM ft LUSANNE BOES – “duuzend keer”

Met ‘Duuzend Keer’ lanceert Aosem alweer de vierde single van hun debuutalbum ‘DUUSTER’ De samenwerking tussen Aosem en Lusanne Boes bleek al eerder goed uit te pakken, een duet kon niet uitblijven.

AOSEM is een Nedersaksische Roots-Americana band uit Drenthe. De band is beïnvloed door artiesten als Tom Petty, Ryan Adams, The Eagles en natuurlijk door Daniël Lohues. In 2017 beginnen Harmen Boels, Hilko Stoffers en Erik Koerts met het schrijven van liedjes in het Drents en AOSEM is een feit. En niet zonder succes. In rap tempo zijn het afgelopen jaar een aantal nummers opgenomen dia al veelvuldig op de noordelijke en oostelijke radiostations worden gedraaid. Zowel in 2017 als in 2018 werd deelgenomen aan het Drents Liedtiesfestival. In de laatste editie is de band tweede geworden met het nummer “Wat dee ‘k  Verkeerd”. Sinds 2018 worden Harmen, Hilko en Erik bijgestaan door Arnoud van Loo, Rob Groenwold en Lex Bekink. In 2019 brachten ze de goed ontvangen EP ‘Terug’ uit. Recent bracht Marista hun eerste album uit, dat zowel digitaal als op CD en Vinyl verscheen.
Bezetting Aosem:
Harmen Boels, zang & gitaar
Hilko Stoffers, bas
Rob Groenwold, gitaar & mandoline
Arnoud van Loo, toetsen
Lex Bekink, drums
Erik Koerts, gitaar