“ZING maar mee met mij” titel nieuwe single Feestzanger Linders

In september 2020  scoorde de uit Oldenzaal afkomstige Tom Linders met het nummer “Liefde van mijn leven”. Het was  na een periode van stilte weer de eerste single en het succes wat hij behaalde smaakte naar meer en dus gaat Feestzanger Linders, zoals hij nu door het leven gaat, de lente van 2021 tegemoet met de wens en tevens titel van zijn nieuwe single “Zing maar mee met mij” geschreven door het duo Niks en Roggeveen.

En hiermee laat Feestzanger Linders horen dat een optreden met hem een Feestgarantie en hoog meezing gehalte kent. Hij is in Twente bekend van de Hollandse avonden maar ook van zijn optredens tijdens het Boeskoolfeest en Stoppelhaene en andere feesten. Hij is groot fan van Jan Smit en tijdens zijn optredens komen er dan naast eigen nummers ook de hits van Jan Smit langs waaronder “Als de morgen is gekomen” voor hem mag dat zeker maar dan wel een morgen waar alle weer mag en kan en we weer kunnen feesten met hoofdletters want zingen is zijn lust en leven en het podium de plek waar hij zich als een vis in het water voelt. “Zing maar mee met mij” dat kun je tijdens zijn optredens en de single kun je vanaf nu downloaden streamen en aanvragen via je favoriete radiostation.