Willem Wolda en Victor Middelkoop klussen overdag en staan ’s avonds en het weekend op de bühne.

Dat Rood-Hit-Blauw veel artiesten in zijn stal heeft is bekend. Minder bekend en belicht maar wel leuk om te melden is dat er vele beroepen schuilen achter deze artiesten. Slager, Politieagent, Schilder, Bouwvakker, Vertegenwoordiger, Tuinier, Verpleegster, Koerier, Vrachtwagenchauffeur, Kapster, Scholier, KermisExploitant en zelfs een Anesthesist. Zomaar een greep uit de beroepen achter de artiesten op dit label.

Onlangs kwam het label in contact met Willem Wolda (links) en Victor Middelkoop (rechts). Beide zijn collega’s en naast het zingen actief met hun klusbedrijven.

Zowel Willem als Victor zijn afkomstig uit Almere. Willem zingt al enige tijd en Victor maakt zijn debuut als artiest. Na hun single opgenomen te hebben bij Anro Producties in Apeldoorn werd er contact gelegd met platenlabel Rood-Hit-Blauw.

De single’s van beide heren zullen op 12 april a.s. verschijnen onder dit label en dan volgt er meer nieuws hieromtrent.