THE ORIGINATORS PRESENTEREN NIEUWE SINGLE

De nieuwe single van The Originators is verschenen. Het liedje heet Hush en is geschreven tijdens de laatste tour die de band voor Corona deed.  Opgenomen in de eigen studio in Amsterdam, uptempo, energiek en rete-dansbaar: Hush!

The Originators – New Generation Northern Soul
The Originators spelen en schrijven liedjes in de typische stijl van de Northern Soul, Ska en Reggae uit de jaren ’60/’70. Met een traditionele soulband-bezetting dragen zij een nieuw steentje bij aan de roemruchte geschiedenis van een bijzondere subcultuur.
Sinds 2015 is de band met grote regelmaat op tour in landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Uit de ervaring en inspiratie die  tijdens deze tours wordt opgedaan is een eigen sound en repertoire ontstaan wat de band omschrijft als New Generation Northern Soul.