STEVIE POPPINGHAUS KOMT MET “ TOE KOM TERUG”

De uit Arnhem afkomstige Stevie Poppinghaus brengt dit oude liedje “Toe kom terug” tot leven, dit liedje wat origineel afkomstig is van Frans Bauer heeft voor hem een bijzondere waarde.

Stevie; “Dit liedje vind ik al jaren zo mooi en ligt zo gevoelig bij vele mensen, daarom wilde ik dit heel graag uitbrengen. Ik nam contact op met Frank van Etten en deze heeft de muziek ineen geheel nieuw jasje gestoken. Het originele is wat droevig maar dit nummer klink heel anders nu met een vrolijk vleugje erover”,  aldus een trotse Stevie.

Stevie Poppinghaus is in Nederland eigenlijk bekend van het nummer “De witte Tjaboo” een nummer wat hij in 2019 uitbracht, dit lied heeft te maken over het genieten met vrienden die hij veel om zich heen heeft en dat men kracht haalt uit elkaar door hun positiviteit.Stevie is enorm trots dat hij in korte tijd een grote schare aan fans om zich heen heeft en mocht dan ook voordat Corona om de hoek kwam kijken al veel optreden door het hele land.Muziek maken is zijn grote passie en samen met Frank van Etten en zijn team is hij dan ook alweer druk bezig om na deze coversingle “Toe kom terug” met een eigen nummer te komen. Dus we gaan nog veel horen van deze gezellige Witte Tjaboo de gezelligste man van de stad zoals hij zich zelf noemt.