Peter Beense komt met nieuwe single.

Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt.

Volgens Peter overleven vanwege de coronapandemie veel liefdesverhoudingen het niet. Daarom besprak hij dit onderwerp met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio uit De Meern die vervolgens de tekst schreef van ‘Is er dan niets meer’. Ook voor het arrangement is Verkooyen verantwoordelijk.

‘Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter heb. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond’, aldus Peter.

Verschoond van een hernia is Peter echter niet gebleven. Momenteel ligt hij het grootste gedeelte van de dag gestrekt. Toch heeft hij de afspraak met z’n clipregisseur niet geannuleerd. Het heeft hem enige moeite gekost, maar uiteindelijk draagt de clip uit waar het nummer over gaat.

‘Is er dan niets meer’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 24 maart 2021 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden van Redgell Media is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.