“Pascal Schipper ontvangt GOUDEN AWARD!”

Zanger en Entertainer Pascal Schipper ontvangt GOUDEN AWARD voor hit single “Ik Heb Aan Je Fiets Gelikt”, door het bereiken van 1.000.000 streams op Youtube. “Ik heb aan je fiets gelikt is geschreven door René Karst en geproduceerd door Arjan Venemann.

De in 2016 verschenen single heeft destijds heel wat te weeg gebracht voor de Hoogeveense zanger. Zo was zijn clip al eens te zien in tv programma’s als De Quiz en Praat Nederlands Met Me. “Heel Nederland sprak over mijn liedje, of het nou goed, slecht of raar was, iedereen vond er op zijn manier wel iets van” aldus Pascal. ”Die hele hype op de radio, tv en zeker internet hadden we nooit verwacht, wel gehoopt natuurlijk”. Pascal is trots, op het feit dat hij met zijn hitje zoveel optredens heeft mogen doen, op grote festivals als Paaspop
heeft mogen staan, en nu de magische 1.000.000 streams op Youtube heeft mogen halen.
Trots op zijn samenwerking met René Karst en Arjan Venemann, “ik hoop dat ook dat ook zij
iets aan deze samenwerking hebben gehad”. Door het coronavirus staat de muziek en
entertainment wereld volledig stil maar toch heeft Pascal zeker plannen voor nieuwe
muziek. “Dankzij het liedje “Ik heb aan je fiets gelikt” ben ik een samenwerking aan gegaan
met platenmaatschappij Storm Records en boekingskantoor feestartiesten.nl, samen met
hen, en René Karst gaan we aan nog meer nieuwe muziek werken”.