Opa en Oma’s Rijkdom nieuwe single Jan en Marga

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ze een vast duo zouden gaan vormen. Het idee was om alleen tijdens speciale gelegenheden samen te gaan optreden. Maar door het succes tijdens de ‘speciale dagen’ kwamen er vragen naar optredens.

Dat heeft de twee doen besluiten om als muzikaal duo door het leven te gaan en namen de naam Duo Jan en Marga. En dat succes duurt nu al meer dan 20 jaar. Dit jubileum is door de bekende omstandigheden niet gevierd zoals verwacht maar zeggen ze “wat in het vat zit …”   dus een jubileum feest  zal nog wel komen als het leven weer ‘normaal’is. Tot die tijd gaan we het doen met cd’s en daarvan brachten ze in 2000 de eerste op de markt gevolgd door vele singles en albums. Muziek  waarvan velen genieten en welke je nog regelmatig hoort op de radio of de clip ziet op TV. Aan de discografie is een nieuwe single toegevoegd en deze heeft de titel “OPA EN OMA’S RIJKDOM” geschreven door Angela Radtke muziek Tim Hemme en opgenomen bij Studio Het Atelier in Weiteveen. Het is een single die op muzikale wijze het rijkdom weer geeft om de ‘ere titel’ Opa en Oma te mogen dragen. Vanaf heden te downloaden te streamen maar natuurlijk kun je het aanvragen bij je favoriete radiozender(s).