Nieuwe single Quido van de Graaf – Over en Uit

De langverwachte nieuwe single van Quido van de Graaf is uit. Zijn laatste single ‘Alleen Voor Mij’ dateert alweer van 13 maart 2020, hoogste tijd dus voor een nieuw nummer!

‘Over En Uit’ is ontstaan tijdens een schrijverskamp voor Quido. Het nummer is geschreven door Sjors van den Eerenbeemt, René van Mierlo en Oliver de la Rosa en alle muziek is live ingespeeld.

Quido heeft zichzelf in het najaar van 2019 en begin 2020 behoorlijk bewezen tijdens de theatertour ‘Liefde & Geluk’ van Tino Martin waar hij 34 keer te gast was. Hij deed iedere show een duet met Tino en daarnaast zong hij zelf een medley uit zijn eigen repertoire.

Quido zegt zelf het volgende over zijn nieuwe single: “ Ik ben heel trots op dit nieuwe nummer, wat mij betreft is dit het beste nummer dat ik tot nu toe heb mogen maken. De blazers en de strijkers in dit nummer maken het voor mij echt af. Het nummer gaat erover ergens klaar mee te zijn wat we denk ik allemaal wel kennen… En dat heb ik laten horen in dit nummer”.