Nieuwe single Dave de Graaf – Twijfel Niet

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de laatste single van Dave ‘Alleen door jou’ uitkwam maar Dave heeft niet stil gezeten. Op zijn zoektocht naar nieuwe nummers is hij wederom de samenwerking aangegaan met producer Joris van Dijk van de Sonic Solutions studio die ook verantwoordelijk is voor de productie van zijn twee vorige singles .

Voor dit nummer heeft Dave deze keer Hans Louws gevraagd de tekst te schrijven omdat hij de teksten die Hans maakt erg goed en leuk vindt. Dave zegt zelf over het nummer: “Ik ben bezig mijn eigen sound te creëren en ik wilde graag weer een uptempo nummer omdat dit goed bij mij past. Het is een vrolijk en opzwepend nummer geworden waarvan we denken met dit liedje de goeie weg in zijn geslagen naar een voor mij nieuw geluid.