MARY VAN BAAL ZINGT LIED OVER HAAR ZOON “ZOU ER NU GEEN MORGEN ZIJN”

Mary van Baal zingt autobiografische nummers. Dus liedjes die met haar leven te maken hebben. Zo heeft ze nu een liedje geschreven“Zou er nu geen morgen zijn”speciaal voor haar zoon die vanaf zijn geboorte in een rolstoel zit.

Haar zoon is geboren met Spina Bifida ook bekend als open ruggetje.Doordat er nu corona is, is zijn wereld kleiner geworden. Zijn vrijwilligerswerk is komen te vervallen. Hij ziet nu weinig familieleden, vrienden en bekende.Daarom heeft Mary van Baal besloten een nummer voor haar zoon te maken omdat ze hem zo bewonderd om zijn moed en doorzettingsvermogen een liedje speciaal voor hem. Het liedje is gemaakt op de melodie van “If tomorrow never comes”. Ze heeft dit keer zelf de tekst gemaakt op deze melodie en een nieuwe orkestband laten maken bij Gert Ekkelboom, die tevens haar nieuwe producer is. Ze heeft ervoor gekozen om haar zoon in de videoclip mee te laten spelen. Wij zijn erg trots op hem hoe hij in deze corona tijd zich een weg probeert te banen.De videoclip is opgenomen in park Sonsbeek in Arnhem door Robert Vegt haar cameraman.Haar steun en toeverlaat tijdens de clipopname.Sinds kort heb ik een nieuw team om mij heen staan, Producer Gert Ekkelboom Robert Vegt Cameraman, Willem de Bie Pluggeren Ed van Baal haar manager. Samen gaan we er iets moois van maken, aldus Mary van Baal.