Hou me vast – nieuwe single van Benita Miranda

Benita Miranda begon haar zangcarrière als gospelzangeres in het kerkkoor. Geïnspireerd door de ontmoeting met haar eigen man, maar ook het feit dat de ouders van Benita na jaren gescheiden te zijn geweest weer voor elkaar hebben gekozen, zingt ze vol overtuiging het nummer ‘Hou me vast’.

Een lied dat ze ook zelf heeft gecomponeerd.

Benita Miranda is in Suriname geboren. Op jonge leeftijd is zij met haar ouders naar Nederland gekomen. In Nederland konden haar ouders moeilijk aarden. Het gezin viel uiteen. Samen met haar moeder en zusje verhuisde Benita vanuit Hoogezand naar Almere. In Almere nam haar moeder haar mee naar een Pinkstergemeente. Al snel kwam haar zangtalent bovendrijven en werd zij één van de leden van de band in de kerk. Ook schreef Benita nummers die in de kerk werden gezongen.
Benita Miranda heeft in 2016 haar eerste cd uitgebracht ‘My heavenly treasure’. Het is een cd met geweide nummers, die zij ook in de kerk zong. Met het album wist ze aandacht te genereren voor haar talent. Het leidde ertoe dat zij tweemaal bij het radioprogramma EO Live is uitgenodigd en bij Groot Nieuws Radio in het programma Backstage.
Website: http://www.benitamiranda.com