Hij en Zij in Overspel in de liefde (SBS 9) met het lied Pak Aan

‘Hij & Zij’ komen met een (eenmalig) duet… met de titel “Pak Aan”.  Achter het duo ‘Hij & Zij’ schuilen de namen van Susanne de Rooij en Paul Sterkenburg. Beiden zijn de afgelopen jaren afzonderlijk veelvuldig te horen geweest op de vaderlandse radiozenders met hun solomuziek.

Susanne de Rooij

is een zangeres met ruime ervaring in de muziek-en musicalwereld. Stond in diverse Joop van den Ende producties en trad op bij Marco Borsato – Karin Bloemen – Lee Towers, en deed de backing vocals van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Zij is zeer allround en een optreden van haar brengt naast de Disco Classics ook de Hollandse meezingers en de herkenbare radio hits.

Paul Sterkenburg

is een allround entertainer die de klappen van de zweep ook kent. Hij proeft al sedert 1996 aan de vaderlandse showbizz. Stond met songs van hem in de Rabo Tipparade, de Noordzee Top 15, etc. en staat ook internationaal op vele playlijsten met zijn songs (ook instrumentaal). Heeft in 2020 een prestigieuze Award in ontvangst mogen nemen en is net als Susanne de Rooij te zien in diverse speel-en televisiefilms.

De eerste ontmoeting tussen deze twee ras entertainers vond plaats in een SM-kelder. Een niet alledaagse plek om elkaar de hand te schudden, maar zij deden het toch… want beiden speelden in de succesvolle televisie serie “Overspel in de liefde”. Een bekende tv serie van 10 jaar geleden. Het contact tussen de twee bleef bestaan en krijgt nu een bekroning met de single “Pak Aan” welke maandag 22 maart zal verschijnen. En niet alleen op cd, maar ook als clip waarbij gezegd kan worden dat we terugkeren naar die eerste ontmoetingsplek. Naast recente beelden zijn er ook beelden te zien van “Overspel in de liefde”. “Pak Aan” zal verkrijgbaar zijn via de download – de streaming – de online shop – cd speciaalzaken… en te zien zijn via de diverse (clip) zenders.