Henk Stelte – Grijp die kans

Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt, blijkt wel als z’n nieuwe single ‘Grijp die kans’ door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip van z’n zwager en schoonvader om de grote hit ‘Love not war’ van Jason Derulo te gaan coveren.

In de acht jaar dat Henk actief is als zanger heeft hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie’, oftewel Mike van der Laan, heeft de tekst geschreven. Hij kreeg wel een aantal ingrediënten mee waarover het lied moest gaan. Het lied gaat over dat je je geliefde alles wil geven wat ze maar wil hebben. Zoals vrijwel iedereen kan Henk niet wachten op versoepelingen die het weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet te plannen. Tot die tijd zal de zingende bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken.