Gert Warring uit Reutum komt met 2 singles “Etherpiraten” en Trotse “Plattelanders” op cd en op Vinyl

Gert Warring is geboren in het Drentse Borger en woont sinds 20 jaar in het Twentse Reutum.Hij heeft een echte vinyl single laten maken van 2 nieuwe nummers, tevens brengt hij deze 2 nummers op single uit.

Over deze twee nummers “Etherpiraten” en “Trotse plattelanders” is hij kort, gewoon luuster’n dan snap ie ’t wel…Vanaf zijn jeugd is hij al groot fan van dialectmuziek. Zijn smaak is heel breed, van Normaal tot Duo Dampo en alles wat daar tussen zit interesseert hem. Hij was nauw betrokken toen de Drentse formatie Mooi Wark begon. Ontwierp T-shirts en schreef zelfs teksten voor de band Dat teksten schrijven is hij eigenlijk altijd blijven doen, zo schreef hij bijvoorbeeld een clublied voor de voetbalvereniging en een mooi carnavalsnummer. Op latere leeftijd is hij, op aandringen van zijn muziekkameraad Jan Bos, zelf begonnen met zingen en nummers opnemen. De nummers die hij tot nu toe heeft uitgebracht komen allemaal uit zijn eigen pen. Hij beschrijft in zijn liedjes de alledaagse en vooral herkenbare dingen in het leven. Inmiddels kwamen de volgende nummers al uit: “Op fietse”, “Hunebed highway”, “NL Regelland”, “Noar huus”, “De Leeftied” en “Ruumte is rommel”. Deze 2 nieuwe singles “Etherpiraten” en “Trotse plattelanders” zijn geproduceerd door Martin Sterken en zoals al eerder gezegd ook te koop op vinyl voor de echte piraat of verzamelaar.