Geke zingt over Pasen.

De Paasspecial bij het You Tube onlinekanaal van het zangevenement Zingen in de Zomer heeft afgelopen Palmzondag het eerste deel uitgezonden van de Paasspecial “Geke van der Sloot zingt over Pasen”.  Donderdag vrijdag en zaterdag draaien deel 2 ,3 ,4 vanaf 12.00 uur. Tussen de liederen door spreekt jongeren pastor Sjoerd Bakker over Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Pasen. Met verdere medewerking van Elly Zuiderveld zang, Willeke Brouwer sneltekenaar, Rienk Bakker vleugel, Jan Bode audio-opname, Franz Bode cornet, Jeroen Anna Elferink camera opnamen  Life Media Vision en Gerrit de Boer licht , Geke`s Tiental en De Zonnepitten o.l.v. Geke van der Sloot. Er worden liederen gezongen van de nieuwe Paas-CD van Geke van der Sloot die op 6 maart is gepresenteerd en Sjoerd Bakker ontving toen het eerste exemplaar. Deze opnamen komen vanuit het Kerkje aan de Zee op Urk.