Frenkie – Dromen van vroeger

In “Dromen van vroeger” neemt Frenkie je even mee terug in de tijd. Een tijd waarin we ons nog niet druk hoefde te maakte over de alle daagse dingen in het leven. Maar een tijd waarin je onbezorgd (buiten) speelde met je vriendjes en vriendinnetjes.

Dat je thuis kwam van school, je tas in een hoek gooide en dan direct naar het voetbal veld of de speeltuin rende. Even lekker weg dromen naar een tijd waarin je je nog niet druk maakte om wat een ander van je vond, dat het niet uitmaakte wie je was behalve op het voetbal veld want dan wilde iedereen gewoon “Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp Of Patrick Kluivert” Zijn. Een tijd waarin je grootste zorg was dat je naar huis moest “als de lichten (lantarenpalen) aan gaan”. In het leven moet je altijd vooruit blijven kijken en aan je toekomst denken, maar zo heel af en toe mag je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heel even weg “dromen van vroeger”.