Deze BN’er gaat op zoek naar zijn droomvrouw in De Bachelor 2021

Eerder vandaag kregen we al een teaser die ons deed vermoeden dat we een nieuwe datingshow op Videoland gaan krijgen, en luttele uren later is het nieuws bevestigd: in ‘De Bachelor’ gaat een bekende Nederlander zeer binnenkort op zoek naar zijn ideale match. En we weten ook al wie.

Namelijk: Tony Junior! “Meedoen aan De Bachelor is voor mij nu al een mega-ervaring”, vertelt hij aan RTL Boulevard. Na een roerig liefdesleven weet Tony precies wat hij zoekt in een partner en is hij helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste internationale datingshows van dit moment. Op een droomlocatie in het buitenland gaat hij een groep vrijgezelle vrouwen leren kennen en hoopt hij de liefde van zijn leven te vinden.

Tony laat in het persbericht weten: “De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden.”

Bron The Bachelor RTL