Danny van Ingen winnaar van Demo Panel BUMANL Awards brengt debuut single uit “Dromen Achterna”.

De 28 jarige Danny van Ingen geboren in Amsterdam, is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken.

Sinds zijn deelname aan het SBS-programma ‘Hit The Road’ en winnaar te zijn geworden Van de Demo Panel bij de BumaNL Awards, begon de wens steeds groter te worden om zijn eerste single uit te brengen Nu is de tijd gekomen dat Danny zijn nog prille carrière een vervolg gaat geven. De afgelopen maanden heeft hij zeker niet stil gezeten en is om te beginnen, een twee jarige samenwerking aangegaan met Music Experience. Dit heeft geresulteerd in een verrassende single onder de titel “Dromen Achterna”. De productie van deze track is van Edwin van Hoevelaak. “Dromen Achterna” gaat de komende weken de Nederlandse radio veroveren en zoals Danny zegt: Ik hoop dat dit een debuut-hit gaat worden! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om de eerste single van Danny bij Music Experience tot een geweldige succes te maken!