Zanger Wilco en zangeres Jet Gerrits lanceren samen een duet. 

Zanger Wilco uit Doetinchem en zangeres Jet Gerrits uit Pannerden nabij Arnhem slaan de handen in één en hebben samen een duet opgenomen. Ze hebben het nummer “Moonlight song” van Ad en Aline uit 1982 dat uitkwam op het label van Telstar BV, opnieuw uitgebracht maar wel op hun eigen unieke manier.

Wilco en Jet hebben elkaar leren kennen in de studio van Roy Otters waar natuurlijk dit alles is ontstaan. Beide nemen daar al vele liedjes op en laten ook hun videoclips maken bij Anro Productions te Apeldoorn. Ze hebben voor dit nummer gekozen als reden dat Wilco net zijn nieuwe liefde Esther heeft ontmoet en Jet haar vriend Tom een paar weken geleden ten huwelijk heeft gevraagd waarop hij natuurlijk ja heeft gezegd.  Kunnen wij meer verwachten van Wilco en Jet samen?

Het blijkt een gouden set geweest te zijn en het smaakt naar meer. De reden hiervoor is dat Wilco met zijn zwoele stem en Jet juist met haar heldere en zuivere stem gewoon een perfecte combinatie is en hopelijk brengen ze samen nog meer duet liedjes in de toekomst. Beide staan ze hier voor open om eens in de zoveel tijd een nieuw duet uit te brengen. Samen muziek maken is tenslotte toch leuker en gezelliger.