Will de Brouwer – Voor een knuffel en een zoen.

In deze tijd waarin we de gezelligheid en knuffels en een zoen missen bij feestjes en vrienden en familie rolde er half januari ineens een tekst uit mijn pen, “zo ineens kwam het bij me op”, zo zegt Will, om hierbij een melodielijn te maken en in te zingen.

Dit gedaan en naar Gerjo Gielen van Deyoso Records gestuurd, ook Gerjo herkende dit nummer als echt een nummer waarin velen zich zullen herkennen en van deze tijd, binnen 24 uur een demoband gemaakt, het zong lekker weg en dus besloten om deze singel nu voorrang te verlenen op de andere al klaarliggende productie. “Voor een knuffel en een zoen” is alweer de dertiende singel van Will de Brouwer, een nieuw warm donker stemgeluid wat zich steeds verder ontwikkeld. Het is een vrolijke singel geworden met een boodschap eigenlijk wel, maar met een lekker dans en meezing gehalte.