Stef Horn – Klein

Stef Horn is ruim een jaar op zoek geweest naar iemand die goed is in het produceren en schrijven van Nederlandstalige muziek. Dat moest een persoon zijn die niet in het Nederlandstalige wereldje bekend was.

Tijdens een schrijfsessie van een andere artiest leerde hij Aïrto kennen. De reden dat Stef niet voor een doorgewinterde Nederlandse producer / tekstschrijver heeft gekozen heeft te maken met de vaak op elkaar lijkende eindproducties. Begin 2020 doken Stef en  Aïrto voor het eerst de studio van Stef’s manager Jordy de Breet in om te brainstormen over een onderwerp. ‘Ik vertelde dat ik een zoontje had van 1.5 jaar en daarvoor nooit besefte wat het gevoel van vaderschap betekende. Na verloop van tijd merk je dat alles vreselijk snel gaat. Vooral de gedachte dat je op een gegeven moment je kind los moet laten zet je aan het denken. Samen hebben we de tekst bedacht en al spelend op de piano ontstond de melodielijn van ‘Klein’.