Sammy Bergmans ‘Wat jij doet met mij”

In het tv-programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent op zoek naar een hit. In totaal doe ik in dit tweede seizoen acht artiesten me aan deze zoektocht. In aflevering vijf presenteert de Belgische zanger Sammy Bergmans het liedje van Mister X voor hem geschreven.
Sammy Bergmans is afkomstig uit de Belgische plaats Olen, vlakbij Bobbejaanland.
Hij heeft al een hele muziek carrière beleefd met zelfs enkele hits die terug te vinden waren in de VlaamseUltratop, hij zong vooral schlager en stemmingsmuziek. Na een korte onderbreking wil hij via tv-programma “Mister X” te Nederland de draad weer oppakken. Sammy zelf was erg verbaasd over de keuze die Meneer X had gemaakt: dit zat totaal niet in zijn straatje. Maar nadat hij het liedje aan de slakken ging was hij verkocht: dit was een hele nieuwe weg die hij na de Mister X avontuur graag wil vervolgen.

Het poppig klinkende ‘Wat doe je met mij’ is een opbeurend liedje met een aanstekelijke beat. Sammy zingt over een nieuwe liefde waar hij helemaal van ondersteboven is.

Het zal zeker niet het laatste liedje zijn in deze stijl: Sammy is van overtuigd dat hij met deze muziek de juiste weg is ingeslagen voor de toekomst. LANGS DEZE WEG WILLEN WIJ DE NIEUWE SINGLE “WAT JE DOET MET MIJ” GRAAG
AAN JULLIE VOORSTELLEN, OOK IS ER BIJ DIT POPPY NUMMER EEN SUPER CLIP GEMAAKT.

MET DEZE SINGLE EN VIDEOCLIP HOOPT SAMMY ALVAST DE VLAAMSE EN NEDERLANDSE HITLIJSTEN TE TROTSEREN. MET DEZE SINGLE EN VIDEOCLIP HOOPT SAMMY ALVAST DE VLAAMSE EN NEDERLANDSE HITLIJSTEN TE TROTSEREN.