RUTGER VAN BARNEVELD OP KOERS MET ‘HELENA 2.0’

Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander. In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger ploetert om een stapje hoger op de ladder te komen in het artiestenvak.

Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma. Zijn 10 jaar oude single ‘Helena’ liep als rode draad door de reality serie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en zal er flink verder gebouwd worden aan zijn carrière. Als startschot verschijnt nu een opgefriste versie van Rutger’s populairste liedje op single onder de titel ‘Helena 2.0’. De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.)

Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van start op SBS van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ waarin Rutger van Barneveld wederom een prominente rol zal vervullen.

Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen, en Rutger zal tevens zijn opwachting maken in TV programma’s als SBS Shownieuws en Veronica Inside. Al met al zal niemand om Rutger van Barneveld heen kunnen!