RAFFIE – MOONSHINE NIGHT

Vandaag vindt de release plaats van de 2e single van de jonge singer- songwriter en muzikant Raffie. Moonshine Night is een groovy, chill en energiek nummer. Raffie bezingt met veel gevoel een herkenbaar thema: liefdesverdriet.

Een gebroken hart, net iets te veel alcohol en dagdromen over je ex, dat is waar Moonshine Night over gaat. Op één van zijn muzikale, buitenlandse reizen ontmoette Raffie de Amerikaanse producer Ben Flood, die tegenwoordig vanuit Toronto in Canada werkt. De twee hebben altijd contact gehouden en samen produceerden ze Moonshine Night online, helemaal Corona-proof. Nachtenlang waren ze samen aan het werk. Het resultaat is een heerlijk zwoel nummer met een rauw randje. Emotioneel en indrukwekkend door Raffie’s verfrissende en eigen sound. De eerste single van Raffie Close My Eyes heeft al heel wat publiciteit gegenereerd. Onder andere een full-page interview in de Telegraaf en een item bij Shownieuws. Mede door zijn deelname aan TVOH en zijn werkzaamheden op de vloer bij Beste Zangers, heeft o.a. Trijntje Oosterhuis een opname van Raffie gedeeld op haar Instagram. Ook Gordon is fan en hij deelde Raffie’s eerste single met zijn fan base. Moonshine Night zal ook zeker door hen worden ondersteund en samen met de groei van Raffie’s eigen fanbase de afgelopen maanden, bijdragen aan een succesvolle release!

Raffie vertrekt op zijn 16e alleen naar New York en studeert daar ‘Music’ als major. Daarna doet hij podiumervaring op in Zermatt, Ibiza, Toscane, Colombia en de USA. Na de Voice Kids, neemt hij in 2018 succesvol deel aan The Voice of Holland. Hij zingt en speelt ondertussen waar en wanneer hij maar kan. En kruipt ook net zo lief achter de vleugel op Centraal Stations om de reizigers te vermaken. Raffie volgde de opleiding Music Production and Sound Engineering aan het prestigieuze Abbey Road Institute in Amsterdam. En ontwikkelt zich ook al verder als songwriter voor andere artiesten. Raffie maakt hitgevoelige, radio popsongs. Moonshine Night is daar het beste bewijs van.